Borgenärerna

i handlanden J. Malkans i Garda konkars varda härigenom kallade till sammanträde å herr Axel Lundbergs i Visby kontor fredagen den 8:de nästinstundande April kl. 12 på dagen för att föreslå och bestämma förvaltningsarvoden samt besluta i andra möjligen förekommande frågor.
Etelhem den 20 Mars 1892.
RÄTTENS OMBUDSMAN.

Borgenärerna i urmakaren F. T. Brobergs konkurs kallas till sammanträde i Gotlands Hypotekstförenings ombudsmansexpedition Lördagen den 9 nästa April kl. 12 på dagen för att emottaga redovisning öfver konkursboets förvaltning och granska: förslag till utdelning, som dock icke kan tillkomma andra än förmånsberättigade.
Visby den 22 Mars 1892.
Rättens ombudsman.

Borgenärerna i spegelfabrikören Karl Hellmans konkurs kallas till sammanträde å rådhuset härstädes tisdagen den 5 instundande April klockan 12 på dagen för att emottaga redovisning öfver konkursboets förvaltning och granska förslag till utdelning i konkursen.
Visby den 17 Mars 1892.
Rättens ombudsman.

Borgenärerna i urarfvakonkursen efter aflidne kaptenen E. Almberg kallas att sammanträda onsdagen den 6 nästa April kl. 12 på dagen i Gotlande Hypoteksförenings ombudsmansexpedition för att besluta angående arvode för konkursboets förvaltning, mottaga redovisning öfver konkursboets förvaltning och möjligen granska förslag till utdelaning i konkursen.
Visby den 13 Mars 1892.
Rättens ombudsman.

Gotlands Allehanda
Torsdagen den 24 Mars 1892
N:r 46

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *