Hemse-förlust igen Stenkyrka 2—0-vann.

— Av ANDERS MATTSSON —
Hemse (GA) Tidigare serieledarna Hemse fick återigen se sig besegrat I går kväll spelade man mot Stenkyrka och de sistnämnda kunde vinna med 2—0 efter en mållös 1:a halvlek.
Lagen hade en halvlek var. Den första dominerades helt av Stenkyrka, men man lyckades inte göra något mål, och detta tack vare Hemse-målvakten Rune Brynolf, som blir allt bättre och bättre för varje match.
Hade Hemse något anfall så var det alltid någon som stod offside. Stenkyrka hade mera tanke bakom sitt spel och det var nog detta som avgjorde matchen.
Den andra halvleken hade Hemse spelet, men det var Stenkyrka som gjorde målen. 1-—0 gjorde Erland Stenström efter perfekt passningsspel som ställde Rune Brynolf helt chanslös. 2—0 blev det bara någon minut senare och det var Nils-Olof Wiberg som sköt ett välplacerat skott i ena krysset.
Nu lade sig Stenkyrka på försvar så det mesta spelet blev på deras planhalva. Hemse pressade men man lyckades inte göra något mål. Bl. a. hade Matti Jussila en fin chans men dröjde alltför länge med skottet.
De som bidrog mest till Stenkyrkas seger vår Åke Othberg och alltid farlige Erland Stenström. I Hemse var förut nämnde Rune Brynolf och Jan Kristoferson de klart bästa.