Sportspalterna.

\"\"

»Mulle» Othberg till Djurgården?
Av allt att döma så kommer Gotland att förlora en av sina bästa fotbollsspelare inom en snar framtid. Det är Slite IF:s utmärkte »Mulle» Othberg, som skall provspela för allsvenska Djurgårdens IF och som troligen också blir bofast hos blåränderna. Hans bror, Karl Erik, har ju också spelat för Stockholmsklubben.
Att »Mulle» med sitt stora fotbollskunnande skulle bli uppmärksammad och få chansen i större sammanhang var väntat, men att det skulle bli i en så fin »fotbollsfamilj» som Djurgården det var en liten överraskning. I ett samtal som Gotlänningen i dag hade med Djurgårdens gamle lagledare, Bjasne Redestad, så kunde han inte lämna några upplysningar om saken, men att »Mulle», var en bra spelare det visste han om.
Om nu »Mune». blir bofast i Djurgården, så blir det givetvis en svår förlust för Slite och för landskapslaget också. Slite förlorar förresten ett par av sina övriga spelare, nämligen den unge lovande målvakten, Sune Persson, som flyttar till Köping. Vidare skall »Dykarn» Nyman lämna de svart-gula.

Gotlänningen
Onsdagen 13 augusti 1952
Nr 185

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *