Gutes hjärntrust möblerar om

elvan mot serietvåan i morgon.
KLARAR GUTE SERIETVÅAN Årsta? Svaret får Ni på Gutavallen i morgon kl. 16.30. Så säger annosreklamen och något att tilllägga i tipsväg över detta, är onödigt. Gutes hjärntrust har haft det jobbigt med möbleringen, och man tror att man nu kommit fram till en något så när slagkraftig kedja: Lasse Gadd går center, Per Ove Engström och Lennart Runsten inrar samt Olle Uhr och Per-Sture Persson uttrar. Om kvintetten blir den ovan nämnda, betyder det, att det blir en del andra omplaceringar, och vi vill i alla fall hoppas på att denna omkastning skall bli till lycka.
OLE GADD kommer förmodigen att dras ner på halvbacken och Karl-Erik Pettersson kommer att återfinnas vid sidan om Karl-Uno Wallin. Klippan i försvaret, Inge Karlsson har dragits med en benskada, varför hans deltagande i morgon är osäkert.
Det gästande laget Årsta kommer givetvis inte med något dåligt lag, och enligt »ryktena» skall laget ha ett förnämligt sel, varför det finns all anledning för de fatbollintresserade att söka sig till Vallen i morgon och se serietvåorna i aktion mot Gute.
I VANLIGA fall vaktas Årstamålet av f. d. Visby IF-aren Göte Almqvist, som dock i morgon ersättes med en f. d. Stockholms AIK:are, Karl-Gustav Holmström, som knappast är någon mammas gosse i målet. Äldste man i laget är högerhalven O. Henriksson – 30 år. Flera juniorer även med i laget, som ser ut så här:
K.-G. Holmström
Arne Björk Kurt Brink
O. Henriksson G. Sjölin N. Rosengren
Hans Hjert Lennart Thörn
I. Svensson Å. Gustavsson K. Nylander

Gotlänningen
Lördagen 6 september 1952
Nr 207

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *