Lokalombyte.

Undertecknads Krut-, Jagtredskaps- och Fröhandel är idag flyttad till Adelsgatan nr 34 och rekommenderas med allt hvad dertill hörer.
Visby den 1 Oktober 1881.
Selim Schenholm.

Undertecknad, som nu mera flyttat från Adelsgatan till Missionshuset en tr. upp, emottager fortfarande alla sorters Siden och Handskar till färgning, appretering och tvättning.
Christina Nordberg.

Att undertecknad från och med den 1:a dennes flyttat sin skomakareverkstad till huset nr 14 Tranbusgatan (f.d. Hallinska egendomen) der jag, i förening med min flerårige medhjelpare herr C. Holmgren, fortfarande drifver yrket, får jag härmed tillkännagifva; rekommenderande oss med ett godt arbete och billiga pris i den ärade allmänhetens och kunders benägna åtanka.
L. P. Vessman.

Undertecknad har flyttat från Södra Kyrkogatan ur 11 till nybygda huset or 21 å Adelsgatan eller näst intill handlanden H. Calissendorffs hus, och rekommenderar mig med ett välsorteradt lager af Mössor såväl i parti som minut till billiga pris.
E. P. Johansson.

Undertecknad har flyttat till mösskräddaren E. P. Johanssons hus nr 21 Adelsgatan, och rekommenderar jag mig fortfarande hos både gamla och nya kunder, med all sorts fruntimmersklädessömnad. Arbetena utföras på bestämd tid, och till billiga pris.
Lina Hederstädt.

Gotlands Allehanda
Fredagen den 14 Oktober 1881
N:r 82

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *