Borgenärerna

uti landtbrukaren Edvard Grählerts, Träskvälder i Tingstäde, konkurs kallas härmed till sammanträde vid Träskvälder lördagen den 26 innevarande Mars kl. 4 eftermiddagen, för att antaga eller förkasta an: bud å massans fastighet 72/1000 mntl Trägårds.
Othem den 9 Mars 1892.
RÄTTENS OMBUDSMAN.

Borgenärerna i spegelfabrikören Karl Hellmans konkurs kallas till sammanträde å rådhuset härstädes tisdagen den 5 instundande April klockan 12 på dagen för att emottaga redovisning öfver konkursboets förvaltaing och granska förslag till utdelning i konkursen.
Visby den 17 Mars 1892.
Rättens ombudsman.

Borgenärerna i urarfvakonkursen efter aflidne kaptenen E. Almberg kallas att sammanträda onsdagen den 6 nästa April kl. 12 på dagen i Gotlands Hypoteksförenings ombudsmansexpedition för att besluta angående arvode för konkursboets förvaltning, mottaga redovisning öfver konkursboets förvaltniog och möjligen granska förslag till utdelning i konkursen.
Visby den 13 Mars 1892.
Rättens ombudsman.

Borgenärerna uti heminansägaren P. Malmqvists på Nyplings i Lokrume konkurs kallas att sammanträda på stadshotellet i Visby måndagen den 28 innevarande Mars kl. 11 f. m, för att öfverlägga och besluta i ärenden som konkursboet och dess förvaltning röra samt för att bestämma underhåll åt gäldenären och dess familj.
Bro den 12 Mars 1892.
Rättens ombudsman.

Gotlands Allehanda
Måndagen den 21 Mars 1892
N:r 45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *