Entreprenadauktion.

Måndagen den 11 nästkommande Juli klockan 12 middagen anställes både å tullkamrmaren härstädes och vid tullinspektionen i Rone entreprenadauktion för upplåtande till minstbjudande säker och pålitlig spekulant att för kungl. Tullverkets räkning innan den första September detta år verkställa alla de rsparationer och förbättringar å tullboställslägenheterna vid Ronehamn, hvilka enligt syneinstramentet af den 18 nvästlidne Maj blifvit tullverket ålagda att låta ombesörja. Och meddelas till bogade spekulanters kännedom följande:
att skriftliga anbud mottagas intill anktionsdagen å bägge auktionsställena;
att den, som vid auktionen stannar för lägsta antagliga anbodet, bör vid auktionstillfället aflemna till vederbäftigheten styrkt borgen af tvenne personer, de der borga en för begge och begge för. en såsom för eget åtagande såväl för arbetets ordentliga verkställande i enlighet med besigtniogaiostrumentet och inom föreskrifven tid samt af follgoda, tjenliga materialier sam ock för det förskott af högst haltva entreprenadsumman, hvilket vid kontraktets afslutande kan få lyftas å tullkammaren, och
att kostnadsförslag öfver ofvannämda arbeten äfvensom förslag till arbetskontrakt och till borgensförbindelser finnas till påseende såväl härstädes som vid tullinspektionen i Rone.
I öfrigt hänvisas till annonsen uti bilagan till Post- och Iorikes tidningar or 28 för den 14 dennes, rörande leveranser till staten m. m.
Visby Tullkamwmmare den 15 Juni 1892.
J. F. Lyth. Joh, Fr. Hagström.

Gotlands Allehanda
Fredagen den 17 Juni 1892
N:r 91

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *