Ångfartygsbolaget

GOTLANDS
ångfartyg sluta sina ordinarie turer för seglationsåret på följande sätt:
Ångfartyget »Polhem» med resan från Visby till Stockholm, lördagen den 29 Oktober, hvarefter fartyget utrustas för vinterfarten.
Ångtartyget »Klintehamn» med resa från Visby till Stockolm måndagen den 31 Okt., hvarefter utrustning för vinterfarten sker.
Ångfartyget »Gotland» med resan från Norrköping till Visby, torsdagen den 27 och från Visby till Stockholm fredagen den 28 Oktober; hvarefter fartyget, i stället för ånogf. »Klintehamn», oppehåller farten på öns vestra hamDar samt afgår från Stockhoba till Visby söndagar (börjande 30 Okt.), från Visby: till öns vestra hamnar, måndagar, och från Vis y till Stockholm torsdagar, slutande sina turer för året med resan från Visby till Stockholm torsdagen den 17 November.
Ångfartyget »Tjelvar» med resan från Kalmar till Visby onsdagen den 26 och från Visby till Stockholm torsdagen den 27 Oktober, hvarefter fartyget endast gör resor mellan Visby—Stockholm med afgång från Stockholm till Visby måndagar oeh fredagar (börjande 31 Okt.) och från Visby till Stockholm tisdagar och lö:dagar, samt slutar sina turer för året med resan från Stockholm till Visby fredagen den 18 November.
Ångfartyget »Visby» kommer att bibehålla sina nuvarande turer oförändrade och gör sista resan för året från Visby till Stockholm söndagen den 13 och från Stockholm till Visby tisdagen den 15 November.
Närmare underrättelser meddelas af
Axel Pettersson.

Gotlands Allehanda
Fredagen den 21 Oktober 1892
N:r 162

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *