Bra Fardhem-inrar gav ny storseger!

Lye (GA) Fardhem hade inget som helst besvär med att besegra Lye som dock gjorde en bättre match än vad målsiffrorna 6—0 till gästerna visar.
Det är ingen som kan avsluta i Lye, vilket däremot är styrkan i Fardhem. Med 4-0 i pausen var det inget tal om vart segern skulle gå. Det blev något mål för mycket, båda halvlekarna. Lite försmädligt var det väl också för Lye att Fardhem gjorde mål i sista minuterna i bägge halvlekarna., Men matchen håller på till pipan går och det gäller att vara på sin vakt.
Lasse Jacobsson i Lye-målet har sin svaghet när det gäller utrusningar. Det är verkligen synd att Lasse inte kan lära sig den detaljen.
I Fardhem var Sturarna Lindgren och Boberg på målhumör. Den förre har fått tillbaka skärpan i sitt distansskytte och Sture Boberg är ju ettrig och påpasslig värre, när det drar ihop sig framför mål. Två mål vardera gjorde de bägge inrarna, ”Klacken” Pettersson och Allan Olofsson bidrog till målskörden med var sin fullträff.