Entreprenadanuktion.

Måndagen den 10:de nästkommande Juli kl. 12 middagen anställes både å tullkammaren härstädes och vid tullinspektionen i Klinte entreprenadanuktion för upplåtande till minstbiudande säker och pålitlig spekulant att för Kongl. Tullverkets räkning verkställa diverse reparationer och förbättringar å tullinspektorsbostället vid Klintehamn, såsom åtskilliga mureriarbeten och uppförandet af 2:ne nya kakelugnar m.m. Och meddelas till hugade spekulanters kännedom följande:
att arbetet i dess helbet skall vara fullbordadt och till afsyning anmäldt ionan den förste nästkommande Oktober;
att skriftliga anbud mottagas intill auktionsdagen;
att den, som vid auktionen stannar för lägsta anbudet, bör vid anktionstillfället aflemna till vederhäftigheten styrkt borgen at tvenne personer, de der borga en för begge och begge för en såsom för eget åtagande såväl för arbetets o:dentliga verkställande i enlighet med besigtoingsinstrumentet och inom föreskrifven tid samt af fullgoda, tjenliga materialier som ock för allt det förskott af högst halfva entreprenadsumman, hvilket vid kontraktets afelu tande kan få lyftas å tullkammaren;
att kostnadsförslag öfver ofvacnämda arbeten äfvensom förslag tillarbetskontrakt och borgensförbindelser finnas till påseende såväl härstädes som vid tullinspektionen i Klinte.
I öfrigt hänvisas till annonsen uti bilagan till Post- och Inrikestidningar nr 23 för den 6 Juni innevarande år rörande leveranser till staten m. m.
Visby Tullkammare den 10 Juni 1893.
J. F. Lyth. Joh. Fr. Hagström.

Gotlands Allehanda
Måndagen den 12 Juni 1893
N:r 90

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *