Härmed kungöres,

att Einar Nyberg i Visby, som äger tillstånd att med station i Visby för en lastautomobil och en kombinerad person- och lastautomobil idka länstrafik för godsbefordran och kombinerad person- och godsbefordran, hos länsstyrelsen anhållit om tillstånd att från samma station utöva länstrafik för godsbefordran med en lastautomobil (max. last 3,320 kg.).
Därest denna ansökning vinner bifall, kommer åkaren Fritiof Persson i Visby, som äger tillstånd att med station i Visby för en lastautomobil bedriva länstrafik för godsbefordran, icke vidare att utöva denna trafikrättighet.
Ansökningshandlingarna hållas tillgängliga å landsfogdens expedition för den, som därav önskar taga del, intill den 10 juli 1940; och äga trafikföretag, som kunna beröras av den ifrågasatta trafiken så ock andra, vilka ärendet kan angå, att före angivna dag till länsstyrelsen inkomma med skriftliga yttranden över ansökningen.

Härmed kungöres, att John Ahlbin i Ljugarn, som äger tillstånd att med station i Ljugarn för en kombinerad person och lastautomobil idka länstrafik för kombinerad person- och godsbefordran, hos länsstyrelsen anhållit om tillstånd att från samma station utöva länstrafik för personbefordran med en personautomobil.
Därest denna ansökning vinner bifall, kommer Egon Pettersson, som äger tillstånd att med station i Ljugarn för en personautomobil bedriva länstrafik för personbefordran, icke vidare att utöva denna trafikrättighet.
Ansökningshandlingarna hållas tillgängliga å landsfogdens expedition för den som därav önskar taga del, intill den 10 juli 1940; och äga trafikföretag, som beröras av den ifrågasatta trafiken, så ock andra vilka ärendet kan angå, att före aittfikta dag till igässtyrelsen inkomma med skriftliga yttranden över ansökningen.
Visby i landskansliet den 1 juli 1940.
LÄNSSTYRELSEN.

Gotlands Allehanda
Onsdagen den 3 Juli 1940
N:r 150

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *