Dagens Turist

\"\"

är gotlänning till börden och känns lätt igen på den stora vågen i pannan och det stora instrument som kallas baryton. Alldeles riktigt det är Kettil Ohlson som gör Visby den äran med ett besök. Kettil är ju välkänd som musiker — tidigare i Evergreen-orkestern i Visby, numera i Lill-Arne Söderlunds. Nämnda orkester spelar här i Visby på lördag—söndag, men Kettil kom hit lite tidigare för att vikariera i Roffe Ericsons orkester i kväll.
Det var skojigt att vara hemma igen, sade Kettil, när Snoken träffade honom utanför SAS kontor. Det är precis ett år sedan jag var i Visby sist.
Kettil har nu helt ägnat sig åt musiken, och kom nyligen hem från en turne i Norrland. Efter Visby-besök et blir det en ny turne i Norrland och sedan står södra Sverige och Köpenhamn närmast på programmet.
Snoken var naturligtvis nyfiken på hur det var att lira med LM-Arne och Kettil förklarade att han trivdes utmärkt. Ja, nu blir det väl lite sight-seeing och bad på Snäck tyckte Vår turist, morsade och stegade iväg för att förena sig med Roffe Ericson och hans musikbröder.
Turistsnoken.

Gotlänningen
Onsdagen 13 augusti 1952
Nr 185

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *