\”Årets matcher\” när Örebro SK

möter VAIK och Gotlandslager.
Säsongens stora handbollsmltch blir med sannolikhet, när allsvenska Örebro SK och Visby AIK drabbar samman i exercishuset på I 18 den 26 sept. och när gästerna möter Gotlandslaget den 28. Ordf. i handbollsektionen meddelar för Gotl. att »kontraktet» är klart och att handbollpubliken kan inrikta sig på något verkligt fint i handbollväg.

Så här i förväg kan följande lämnas som en liten vägledning: I laget återfinns svenska Sandslagets målvakt Rune Mattsson, svenska landslagets vänsterback Lars Karlsson. Två »stora grabbar» återfinns också i Örebrogänget, nämligen Rune Lindqvist och P. O. Larsson. Den sistnämnde är f. ö. silvermedaljör i VM i utomhushandboll. I
Visby AIK kommer att få ett synnerligen slagkraftigt lag i år, det vill man redan nu framhålla. Målet kom- j mer att vaktas av Sune Juteskog, backar blir Kalle Jonasson och Hasse Eklund, centerhalv Affen Pettersson. 1\’ A-kedjan finns tre skjutsäkra och tekniska gossar och dessa är Lennart »Krullis» Johansson, Lennart »Nenne» Svennefeldt och »Putte» Klang. Den förstnämnda gör come back i AIK. Han visade god form i lördagens match mellan en Flygkombination och en Visbykombination, som förresten vanns av den förstnämnda med 18-17. 1 Bkedjan har man nyförvärvet B. Johannesson från Fårösund, samt Sunne »Kajan» Almlöf och Sigge Noren eller M. O. Granlund.

Gotlänningen
Tisdagen 9 september 1952
Nr 208

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *